4 tips för att ta din stil till nästa nivå

Letar du efter sätt att ta din gellack till nästa nivå? I så fall har du tur! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera fyra tips som hjälper dig att uppnå en fantastisk gellacklook. Genom att följa dessa enkla tips kan du skapa en look som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet. Så vad väntar du på? Låt oss börja!

Glimma

Glitter är ett bra sätt att göra din gellack naglar lite festligare och lägga till dimension. Du kan hitta glimmerpulver i många olika färger, former, storlekar så att du verkligen kan vara kreativ med denna teknik. För att applicera pudret, doppa helt enkelt din borste i pudret och knacka sedan på den på din nagel. Du kan också använda en tandpetare för att skapa mönster med glittret.

Ombre

Ombre är en riktigt populär teknik just nu och det är ett bra sätt att ge dina naglar lite mer intresse. För att skapa en ombre-effekt, använd två färger av gellack. Börja med att applicera den ljusaste färgen på spetsen av naglarna och mörkna sedan gradvis färgen när du arbetar dig ner.

Matt topplack

En matt topplack är ett bra sätt att ge dina naglar lite textur. Det är också ett bra sätt att få dina naglar att se mer sofistikerade ut. För att applicera ett matt topplack, applicera det helt enkelt över ditt vanliga topplack. Du kan också använda en borste för att skapa mönster med den matta överlacken.

Klistermärken

Klistermärken är ett bra sätt att lägga till lite kul till dina naglar. Du kan hitta klistermärken i många olika utföranden, så du kan verkligen bli kreativ med denna teknik. Dra helt enkelt av klistermärkena och applicera dem sedan på naglarna. Du kan också använda en tandpetare för att placera klistermärket på nageln.