Jourstädning av städfirma i hela Sverige

Jourstädning av städfirma i hela Sverige

Du behöver kanske akut eller brådskande städhjälp efter en oväntad händelse i ditt hem eller kontor. Vi hjälper privatpersoner, bostadsföreningar och företag i hela Sverige med 7-dagars akutstädning, 24 timmar i veckan. Ibland finns det en situation där en städfirma behöver komma snabbt och städa upp. Till exempel när en fest spårar ur och behöver rengöras snabbt, eller när en olycka inträffar på en offentlig plats som en trappa, hiss eller lobby och behöver snabbt en rengöring. I sådana fall är vi utrustade med nödvändig rengöringsutrustning för att klara situationen. Precis som våra andra prisvärda städtjänster kan du förvänta dig en fullständig och kraftfull rengöring då nöden är som störst.För oss är varje städning, oavsett om det är regelbunden rengöring eller nödstädning, lika viktigt.

Akutstädning då du behöver det som bäst

Vad betyder “standby-städning”? I den kommersiella industrin finns begreppet “jour”, vilket innebär att arbeta på helger eller kvällar. Ett exempel är en rörmokare som gick ut mitt i natten för att fixa ett rör som sprutade vatten. Städning är också ibland oplanerat, även om det är mindre vanligt. Det finns städföretag som erbjuder städtjänster i rätt tid. Namnen på dessa tjänster är olika, men din städning innebär att kunderna kan få städhjälp under svåra arbetstider eller med mycket kort varsel; det betyder till exempel att du kan även nattetid nå oss mitt i natten eller förvänta dig hjälp inom 1 dag, då vi är online året om.

Panikstäd- finns det?

Mycket få människor måste sitta hemma och vänta till nästa arbetsdag. Andra föredrar att boka städtjänster under normal arbetstid på grund av det höga priset utanför kontorstid. Men för vissa företag kan tidspressen vara för hög. Till exempel måste en butik rengöras snabbt efter en olycka, eller det kan behöva rengöras hissar efter en olycka. Det finns många människor som handlar på helgerna, så att visa en smutsig butik har en mycket dålig effekt på PR. Det är snabbt och enkelt, men kan bli dyrt.

Akutstäd – vi finns då för dig

Naturligtvis sparar det mycket tid att kunna boka städhjälp när som helst och se till att hjälpen kommer inom en viss tidsram. Det är inte ovanligt att tjänsteleverantörer ökar sina avgifter med 2 gånger under jourtid. Det är också kostsamt för företag att arbeta på natten eller på helgerna när det gäller löner och ersättning för jourtid. Många städfirmor kan vara fullbokade vid dessa tillfällen. Anettes Flyttstädning Sverige AB är ett städföretag och vi kan utföra praktiska arbeten i hemmet, såsom städning, men även städning av byggarbetsplatser, sanering och tömning av ex. dödsbon. Vi utförde Akutstäd inom alla områden, såsom flyttstädning, städning samt allt som du önskar få utfört. Dessutom finns vi tillgängliga dygnet runt då det passar dig bäst.

Varför kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare